NELLY,  Patayan's Neonila (FR)

 

 

Perheessämme asuu tällä hetkellä neljä Maine Coonia; Nelly, Puma, Madde ja Curro.  Nelly on kissalamme ensimmäisen pentueen emo.  Nellyn toinen pentue syntyi lokakuun 2022 lopulla.

Aarteisiimme pääset tarkemmin tutustumaan alla.

 

IC Patayan's Neonila, (FR), Nelly

Näyttelytuloksia/Show results

 

11 X Värin paras  / 11 x BIV

8  X Tuomarin paras / 8 x Nominated to best in Show

4 x Best in Show 

 

 

Year 2018:

 

Suomen Maine Coon -kissat ry:

Best Maine Coon Junior Female

5th best Maine Coon female

 

Uudenmaan Rotukissayhdistys URK:

Best Junior in Category 2

Best Adult female in Category 2

 

 

 

Nelly on rakas tuontikissamme Ranskasta. Kun näin hänen kuvansa ensimmäisen kerran netissä, se oli menoa se. Rakastuin Nellyyn sillä silmänräpäyksellä. Nelly on kaikin puolin sellainen cooni, jota haen.  Vankkarakenteinen, upea pää leuasta korvatupsuihin saakka.  Ja pisteenä iin päällä, tuo tuimaakin tuimempi ilme ! Mutta eipä ole coonia karvoihin katsomista.  Tuiman ilmeen takana sykkii kultainen sydän. Nelly on äärettömän lempeä kissa, jonka on pakosta päästävä päivittäin syliin leipomaan. Nelly on myös kulinaristi. Ranskalainen alkuperä näkyy rakkaudesta ranskalaisiin juustoihin ja suomalaisuus loistaa himosta karjalanpiirakoihin. Näitä kun syöt, saat varmasti kaverin viereesi jakamaan herkut.

 

Nellyn kanssa on käyty myös menestyksekkäästi kissanäyttelyissä. Viime vuosina näyttelyt ovat jääneet vähemmälle kun alettiin suunnittelemaan pentuja. Nellyn ensimmäinen, hartaasti odotettu pentue (Moviestar-pentue) syntyi 13.2.2021.  Nelly on coonina täydellinen mutta osoitti olevansa myös emona täydellinen, joka hoiti pentunsa emon suurella rakkaudella aina siihen päivään saakka kun pennut muuttivat uusiin koteihina.

 

Date of birth: 17.6.2017

Brown torbie (MCO f 24)

 

Sire: Zazu the One Caramellocoon, CZ

Dam: Patayan's Leasan, FR 

 

Date of birth: 9.1.2015

Torbie classic tabby (MCO f 22), spayed female

 

Sire: Fi*Pikkumetsän KhalDrogo

Dam: Beartooth Mountain Lola

IC Fi*KingLeo's Champagne Supernova, Madde

Terveystiedot yms muut tiedot Nellystä loytyvät Omakissasta.

 

IC Fi*Chamberlain Cool Running, Eppu

 

3.8.2009 - 25.2.2022

Red classic tabby bicolor, neutered male

 

Sire: Fi*Chamberlain Is There Truth

Dam: Ormedon's Pry

GIC Black Pirate of Beauty Wizards, (DE) Curro

 

Date of birth: 24.10.2012

Black smoke (MCO ns), neutered male

 

Sire: Sagofabrikens Frank Dandy

Dam: White Rocks Mae

Kaipaatko juttuseuraa? No tule meille, niin saat Maddesta takuuvarman juttukaverin.  Maddelta ei nimittäin jutut lopu.

 

Madde on meidän toinen upea prinsessamme.  Ihastuin aikanani  suuresti Madden äitiin Lounaan ja toiveissani oli, josko jonain päivänä hänen pennuistaan voisin yhden meille saada. Suureksi riemukseni ihanasta kolmen tytön pentueesta Madde sitten muutti meille.  Naaraaksi Madde on iso, paino keikkuu 7 kilon hujakoilla.  Hänellä on kaunis pää, upea turkki ja pitkä häntä. Lisäksi Maddella on erityisen kauniit silmät, jotka vangitsevat katseellaan.   Maddella on upea luonne, hän rakastaa rapsutuksia ja haluaa olla siellä, missä tapahtuu. Paras paikka on kuitenkin isännän vieressä, koska Madden mielestä isäntä on numero yksi meidän perheessämme.

Kovasti toivoimme aikanaan Maddelle pentuja, mutta valitettavasti luonto päätti toisin.  Nyt Madde viettää perheessämme kovin tyytyväisenä kastraattitytön elämää.

Eppu on meidän ihana punainen poikamme, johon kukaan ei voi olla rakastumatta. Eppu on suuri poika, jolla on suuri kultainen sydän. Eppu on aina ollut rauhallinen ja jättänyt turhat hötkyilyt muille. Nuorempana Eppu osallistui kyllä kaikkeen tekemiseen ja mielellään sellaiseen, joissa oli joitain työvälineitä mukana, koska niitä oli sitten hauska kannella muualle piiloon. Nyt Epun vauhti on iän myötä rauhoittunut mutta yksi asia on varma. Jos aamulla palvelusväki nukkuu liian pitkään eikä aamupalaa ala kuulua, niin Eppu kiipeää yöpöydälle ja alkaa tiputtelemaan sieltä verkkaisesti tavaroita lattialle yksi kerrallaan.

 

Eppu ei paljoa puhu vaan katsoo syvälle silmiin ja muutahan ei tarvita.  Se on Epun tapa kertoa, miten paljon hän meitä rakastaa.

Mustasavupoikamme Curron toimme Saksasta. Curro on jämäkkä, vankkaluustoinen poika. Turkin mustasavu väri on täysi kymppi.  Luonne on mitä lempein ja ainakin kerran päivässä Curro hyppää äidin syliin halaamaan äitiä kaksin tassuin kaulan ympäri. Curro on myös se, joka vaistoaa heti, jos jokin asia painaa mieltä. Silloin Curron on ihan pakko päästä lohduttamaan painautumalla syliin halaamaan.  Vaikka Curro ei puhu ihmiskieltä, hän sanoo sen tiukalla rutistuksellaan "älä huoli, kyllä kaikki järjestyy". Curro kun kantaa huolta meistä kaikista, niin ihmisistä kuin muista kissoista.

Ja cooni kun kerran on, niin Curron on ihan pakko olla siellä missä tapahtuu.  Eikä silloin seurata sivusta vaan ollaan tapahtumien keskellä.

 

IN MEMORIAM

FI*BlackPepper's Puma Thurman

 

Date of birth: 13.2.2021

MCO n 22

 

Sire: CH Moggi Ole Karkki, FI

Dam: Patayan's Neonila, FR 

Kissamme